Στην επίθεση που δέχθηκε χθες από ομάδα ατόμων, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, αναφέρθηκε σε ομιλία του στο ΙΕΚ Δέλτα στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε τον χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε και ένας αστυνομικός. «Μόλις τέλειωσε την ομιλία του ο Φραγκούλης, με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε και ο αστυνομικός πίσω μου. Πιθανολογώ πως ήταν κάτι φασισταριά (χωρίς να είμαι σίγουρος) καθώς το συμβάν έγινε όταν έφευγε μερίδα ακροδεξιών στοιχείων. Ήμουν τρεισήμισι ώρες εκεί, πριν την επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.
Δείτε τη στιγμή που άγνωστοι επιτίθενται και προπηλακίζουν τον βουλευτή:
Στο μεταξύ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ όταν ρωτήθηκε για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νομοσχεδίων: «Δεν διάβαζα συχνά τα νομοσχέδια. Κάποια ήταν 600 σελίδες και είχαμε μόνο 2-2,5 ώρες. Παρ’ όλα αυτά τα ψήφιζα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Γιούχα» και κυνηγητό στον Κώστα Ζουράρι που θέλησε να πάει στο συλλαλητήριο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανταλένα Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Φασιστική ενέργεια η επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
- ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
- Η TEENS AEN Χίου (Ίδρυμα Μαρία Τσάκος): Του χρόνου θα λειτουργήσει τμήμα ηλεκτρολόγων εμπορικού ναυτικού
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
