ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του, στο Άλσος Ναυτικής Παράδοσης στη Μαρίνα Φλοίσβου, κατέπλευσε, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017, το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ».
Το μακρύ ταξίδι των 270 μιλίων, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου, ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Τρίτης και τον τυχερό «Μπαρμπα-Γιώργη» συνόδευαν η φρεγάτα «Έλλη» και δύο ρυμουλκά.
Τις 59 μέρες που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε περισσότερες από 130.000 επισκέψεις, τη στιγμή που τα τελευταία δύο χρόνια που βρισκόταν στην Αθήνα είχε μόλις 120.000 επισκέψεις, ενώ κατέγραψε κατά μέσο όρο 2.500 επισκέψεις ημερησίως.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κραυγή αγωνίας από τα μικρά συνεργεία για το Ψηφιακό Πελατολόγιο – Νέες κινητοποιήσεις από 1η Ιουλίου
- Ανάμεσα στην έρημο και το κύμα: Η Ximena Maldonado Sánchez ζωγραφίζει την αμοιβαιότητα του κόσμου
- Μελόνι: H χρήση των αμερικανικών βάσεων στην Ιταλία θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιo
- Απόφαση – καμπανάκι για τις τράπεζες: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε αγωγή διάρρηξης μεταβίβασης ακινήτων από πατέρα σε παιδιά
