• Ελλάδα

    Θανάσης Πλεύρης: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη (upd)

    • NewsRoom

    Θάνος Πλεύρης


    Ο Θανάσης Πλεύρης εξακουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

    Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, το απόγευμα της Τρίτης το Ιατρικό, “Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη”.

    Νωρίτερα το Mononews.gr έγραφε:

    «Μάχη» για τη ζωή του δίνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος, ο Θανάσης Πλεύρης.

    Ο ποινικολόγος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν πως το δεύτερο 24ωρο είναι κρίσιμο για την υγεία του και κάνουν τα πάντα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

    Η οικογένειά του δεν έχει φύγει στιγμή από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου βρίσκεται.

    Μια ελάχιστη χαραμάδα αισιοδοξίας αρχίζει να ανοίγει σήμερα με δεδομένο πως η ιδιαιτέρως βεβαρημένη κατάσταση του δεν παρουσιάζει επιδείνωση. Η μάχη με τον χρόνο βεβαίως συνεχίζεται σκληρή για τον 39χρονο, καθώς κάθε λεπτό που περνά χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω προσδίδει ίσως κάποια δύναμη στον οργανισμό του.

    Υπενθυμίζουμε πως ο Θανάσης Πλεύρης βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας στο πόδι, όπου κόλλησε ένα μικρόβιο και η οικογένειά του τον μετέφερε σε κρατικό νοσοκομείο, αλλά λόγο της σοβαρότητας της υγείας του δεν τον ανέλαβαν και έτσι πήρε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται. Εκεί, οι γιατροί είδαν σημάδια σήψης και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση για να τον καθαρίσουν.

    «Η κατάσταση του γιου μου είναι σοβαρή. Χθες τον άνοιξαν για να τον καθαρίσουν. Περιμένουμε και αγωνιούμε. Δεν μπορούμε να τον δούμε. Είναι στην εντατική διασωληνωμένος» είπε ο πατέρας του στην Freddo.



    ΣΧΟΛΙΑ