• Ελλάδα

    Κάτοικοι Ψυχικού: Μηνύσεις κατά ΔΕΔΔΗΕ για 2 αδικήματα

    • NewsRoom

    Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης


    πρώτη μήνυση κατά του ΔΕΔΔΗΕ, μετά το πρωτοφανές και τεράστιο πρόβλημα, που παρουσιάστηκε ιδίως στα βόρεια προάστια της Αθήνας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» την περασμένη εβδομάδα, είναι γεγονός.

    Με την αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση των περιοχών της πρωτεύουσας να γίνεται ακόμη και την έκτη μέρα από την εμφάνιση των διακοπών, ήδη κάτοικοι του Παλαιού Ψυχικού κατέθεσαν μήνυση κατά της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ.

    Συγκεκριμένα στρέφονται κατά του προέδρου Νίκου Μπακατσέλου και του διευθύνοντος συμβούλου Αναστάσιου Μάνου, αλλά και κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα, μεταξύ άλλων, της φθοράς ξένης περιουσίας, της επικίνδυνης βλάβης, της καταστροφής πραγμάτων και υγείας έως και τον κίνδυνο της ζωής.

    Σημειωτέον ότι στο Παλαιό Ψυχικό οι διακοπές ρεύματος διήρκησαν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και πέραν των τριών ημερών.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και μήνυση κατά του δήμου, ενώ ανάλογες προθέσεις για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών σε κρατικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση εκδηλώνονται και σε άλλους δήμους της Αττικής.

    Την μήνυση υπογράφουν οι Γιάννης Μαντζουράνης (δικηγόρος), Ελευθέριος Μπίκος (ιατρός γυναικολόγος), Σταυρούλα Κοντέα Θεοφανοπούλου (συγγραφέας), Αναστάσιος Μεσλιχανίσης (επιχειρηματίας), Χαρίκλεια Χαραλαμπίδη (δικαστής).



    ΣΧΟΛΙΑ