Ελλάδα

Καρολίνα Πικραμμένου: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του πρώην πρωθυπουργού

  • NewsRoom
Καρολίνα Πικραμμένου

Καρολίνα Πικραμμένου


Στο πλευρό του πατέρα της στάθηκε η κόρη του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμμένου με μία συγκινητική ανάρτηση που δημοσίευσε η ίδια στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Η Καρολίνα Πικραμμένου σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του πατέρα της στη Βουλή και την παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis γράφοντας:

«Δε συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ’ όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος. Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του.»

Καρολίνα Πικραμμένου
Καρολίνα Πικραμμένου

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «ψεύδη και απαράδεκτες συκοφαντίες» τις κατηγορίες εναντίον του που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis ότι δήθεν χρηματίστηκε με το ποσό των 100.000 ευρώ το διάστημα που είχε την ευθύνη διακυβέρνησης (σσ. από τις 17-5-2012 μέχρι τις 21-6-2012).

Παναγιώτης Πικραμμένος

«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα, τώρα όμως κατατρύχομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης», είπε ο κ. Πικραμμένος και πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή:

«Κατηγορούμαι ότι ως ενεργεία δικαστικός λειτουργός δωροδοκήθηκα. Είναι πρόδηλο ότι οι μυθιστορηματικές αυτές κατηγορίες δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να κατηγορείται άδικα και να σπιλώνεται βάναυσα ένας άνθρωπος που υπηρέτησε 40 χρόνια την ελληνική δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός. Στο σημείο αυτό ο κ. Πικραμμένος καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατά της παραπομπής Σαλμά ο Καμμένος, να μη συμπεριληφθούν Σαμαράς-Πικραμμένος ζήτησε ο Λεβέντης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεκδιήγητος ο Πολάκης: Κορόιδευε τον Πικραμμένο όταν ήταν στο βήμα (Video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Πικραμμένος για υπόθεση Novartis: Ψευδείς και απαράδεκτες συκοφαντίες οι κατηγορίες στο πρόσωπο μου


ΣΧΟΛΙΑ