• Ελλάδα

    Η «βασίλισσα Ράνια» (Αντωνοπούλου) μετακομίζει στο Παρίσι… Με τα έξοδα (μετακόμισης) πληρωμένα

    • NewsRoom
    προσλήψεις

    Ράνια Αντωνοπούλου, τέως αναπληρωτής υπ. Εργασίας


    Μόλις χθες μεταδίδαμε ότι η Ράνια Αντωνοπούλου μετακομίζει στο Παρίσι και, συγκεκριμένα, στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)… Με Bentley και οδηγό, προσωπικό γυμναστή, σεφ και διαμέρισμα 300 τμ στο Champs Élysées. Ότι η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, που αποπέμφθηκε μαζί με τον σύντροφό της Δημ. Παπαδημητρίου μετά την αποκάλυψη για το ετήσιο επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ που εισέπρατταν για ένα σπίτι στο Κολωνάκι, διορίζεται στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ. Αν και έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την αποπομπή της…

    Όμως, η ευνοϊκή μεταχείριση της κυβέρνησης προς το πρόσωπο της «βασίλισσας Ράνιας» φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Και αυτό γιατί, εκτός του προκλητικού νέου διορισμού της, φέρεται να έλαβε επίσης το ποσό των 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στην «Πόλη του Φωτός».

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το υπουργείο Οικονομίας (στο οποίο παρεμπιπτόντως προϊστάμενος ήταν ο σύντροφος της κ. Παπαδημητρίου) και συγκεκριμένα η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

    Για να αναφωνήσουμε, ακόμη μία φορά, πως τελικά σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχεις άστρο. Και γνωριμίες φυσικά. Ο απόλυτος συνδυασμός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ράνια Αντωνοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει την άπορη «Κολωνακιώτισσα» στο Παρίσι. Με μισθό 7.500 ευρώ, 300 τμ διαμέρισμα, σοφέρ και προσωπικό σεφ



    ΣΧΟΛΙΑ