• Ελλάδα

    Αποκάλυψη από τον Φλαμπουράρη: Ζήτησα από τον πρέσβη των ΗΠΑ βοήθεια για Novartis (video)

    • NewsRoom

    Αλέκος Φλαμπουράρης


    Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε συναντηθεί με τον Aμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για τη Novartis, χωρίς να διευκρινίσει λεπτομέρειες ,προσθέτοντας ότι ο κ. Παιάτ αρνήθηκε να συνδράμει με στοιχεία. Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε:

    «Είχε ζητήσει να με δει ο Αμερικανός πρέσβης. Μάλιστα όταν εγώ του είπα αν μπορούν να μας βοηθήσουν με στοιχεία, είπε ότι αυτό αποκλείεται». Ο κ. Φλαμπουράρης ισχυρίστηκε ότι ζήτησε βοήθεια «για να δει το κλίμα», κατηγορώντας τη ΝΔ ότι διαστρεβλώνει τα θέματα.

    Υπενθυμίζεται ότι η  ΝΔ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Aμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, ο ίδιος ο διπλωμάτης άνοιξε τη συζήτηση για τη Novartis, λέγοντας ότι η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τον αμερικανικό νόμο, και δεν σχετίζεται με Έλληνες πολιτικούς. Ο Πάιατ ξεκαθάρισε επίσης στον πρόεδρο της ΝΔ ότι η αμερικανική πλευρά δεν επιθυμεί καμία ανάμειξη με την έρευνα των ελληνικών Αρχών.

    Δείτε το βίντεο από το Korinthostv.gr με τις δηλώσεις Φλαμπουράρη:  

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Καΐσας: Συμμετείχα κι εγώ σε εκπαιδευτικά ταξίδια της NOVARTIS

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Novartis: Νέα ευρήματα για τη θεραπεία της ΧΑΠ με πνευμονική υπερδιάταση



    ΣΧΟΛΙΑ