ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάλεσμα προς τους επενδυτές της Wall Street απηύθυνε μέσω βίντεο o Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε ως «χώρα της ευκαιρίας» της Ελλάδα.
Ή Ελλάδα «έχει ανοιχτές θύρες για επενδύσεις μεγάλης απόδοσης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του προς το ετήσιο επενδυτικό forum της Capital Link, που λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη.
Ο κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το καλοκαίρι του 2018 η Ελλάδα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα προσαρμογής, προσθέτοντας πως πλέον η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο επόμενο βήμα, που θα είναι «η εποχή ανάπτυξης, επενδύσεων και ευημερίας».
«Η επιστροφή της Ελλάδας είναι εδώ, τώρα και σας καλεί να γίνετε μέρος της» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στα αγγλικά στους ξένους επενδυτές.
Πάντως, αυτό που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν το νέο γλωσσικό ολίσθημα. «Greece is come back… is here… Greece is come back, is here now», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήνυμα Τσακαλώτου προς επενδυτές: Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναμορφώσετε την ελληνική οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Φραγκιαδάκης (ΕΤΕ) : Ορατά τα σημάδια ανάκαμψης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λ. Φραγκιαδάκης (ΕΤΕ) : Ορατά τα σημάδια ανάκαμψης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη