ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η στενή συνεργάτης της Μαρίας Καρυστιανού και δικηγόρος, Μαρία Γρατσία, αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πολιτικό στίγμα του κόμματος Καρυστιανού, διατυπώνοντας, επίσης, την εκτίμηση ότι το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί «τον επόμενο μήνα».
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 «δεν υπάρχουν καπέλα αριστερά και δεξιά ως βαρίδια» για να διευκρινίσει στη συνέχεια ότι «είπα τη λέξη βαρίδι με την έννοια των περιορισμών».
Αφορμή ήταν η ερώτηση αν το ιδεολογικό στίγμα είναι αυτό της Νίκης στην οποία ήταν υποψήφια, με την ίδια να αρκείται μόνο να σχολιάσει «σε σχέση με τη συμμετοχή μου στη Νίκη μπήκα στο ψηφοδέλτιο 20 ημέρες πριν τις εκλογές, την τελευταία στιγμή».
«Αυτό που διαμορφώνεται και προκύπτει στην κρίση του λαού είναι ένα πρόγραμμα θέσεων αναφορικά με όλους τους κλάδους (άμυνα, εξωτερική πολιτική, δικαιοσύνη, υγεία και παιδεία) και αναδεικνύονται θέματα θεσμικά και προτείνονται λύσεις. Πρόταγμα είναι η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού»
«Απευθυνόμαστε σε όλους, θα υπάρχουν θέσεις, να μην υποτιμάμε τη νοημοσύνη των πολιτών. Η κυρία Καρυστιανού είναι ένας άνθρωπος τελειομανής, προσπαθεί να ολοκληρώσει όχι βεβιασμένα και διεκπαιρεωτικά ό,τι συμβαίνει» πρόσθεσε η κυρία Γρατσία.
Όσον αφορά τον χρόνο παρουσίασης του προγράμματος του κόμματος, η δικηγόρος αποκάλυψε ότι «τα πρόσωπα υπάρχουν ήδη, ομάδες εργασίας έχουν στηθεί εδώ και σημαντικό διάστημα, και το πρόγραμμα σε εύλογο διάστημα τον επόμενο μήνα εκτιμώ ότι θα είναι έτοιμο για να τεθεί στη διάθεση των πολιτών για να κριθεί».
Στην ερώτηση, δε, για το αν τα πρόσωπα που θα αποτελούν το κόμμα Καρυστιανού θα είναι και από πολιτικούς χώρους», η κυρία Γρατσία απάντησε «όπως έχει δηλωθεί απερίφραστα από την κ. Καρυστιανού πρόσωπα που είχαν ενεργό ανάμιξη στην πολιτική ζωή δεν έχον θέση. Αυτή είναι η πολιτική της θέση. Να μην έχουν εκλεγεί, ο υποψήφιος εκτιμώ ότι δεν ανήκει σε αυτό».
Πρόσθεσε, τέλος, ότι «η βούληση της Μαρίας Καρυστιανού είναι να είναι μαζί της όλοι οι συγγενείς των θυμάτων».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.