ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι οι προταθείσες για τις 2 Ιουνίου συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη δεν θα οδηγήσουν σε κανένα αποτέλεσμα.
«Για να έχει νόημα μια συνάντηση, η ατζέντα της πρέπει να είναι σαφής και οι διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες. Δυστυχώς, η Ρωσία κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι η επόμενη πιθανή συνάντηση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα “Χ”.
Η Ουκρανία απαιτεί από τη Μόσχα να έχει στα χέρια της το μνημόνιο για την ειρήνη πριν από τις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε επίσης:
Σαουδική Αραβία προς Ιράν: Προχωρήστε άμεσα σε πυρηνική συμφωνία με τις ΗΠΑ
ΣτΕ: Συνταγματική κρίθηκε η σύναψη πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια
ΗΠΑ: Ρεκόρ «αβεβαιότητας» στις επιχειρήσεις – Η λέξη ακούστηκε πάνω από 3.000 φορές σε ένα δίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητρόπολη Θεσσαλονίκη: Κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ το φιλανθρωπικό έργο της – Που διατέθηκαν τα χρήματα
- Αθήνα: 57χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, κατασχέθηκαν σχεδόν 3 κιλά κάνναβης
- Jefferies: Σύσταση “Buy” στις ελληνικές τράπεζες με φόντο την ισχυρή ανάπτυξη
- Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Novo Nordisk και Eli Lilly στρέφουν το βλέμμα σε αγορές εκτός ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.