ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν στην διάθεσή τους αρκετά πυρομαχικά και όπλα, αλλά χρειάζονται οπλικά συστήματα μακρού βεληνεκούς, δήλωσε σήμερα σε δανούς δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Έχουμε αρκετά όπλα. Αυτό που δεν έχουμε αρκετό είναι όπλα του βεληνεκούς που απαιτείται για να μειώσουμε το πλεονέκτημα του οπλισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο ουκρανός πρόεδρος κατά την διάρκεια online συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Berlingske Media της Δανίας.
Διαβάστε επίσης:
Γενς Στόλτενμπεργκ: Τα ατυχήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δεν πρέπει να επαναληφθούν
Ανδρουλάκης: Πρέσβης του Ερντογάν στο ΝΑΤΟ ο κ. Στόλτεμπεργκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
- ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
- Η TEENS AEN Χίου (Ίδρυμα Μαρία Τσάκος): Του χρόνου θα λειτουργήσει τμήμα ηλεκτρολόγων εμπορικού ναυτικού
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
