ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα τους Δυτικούς ότι είναι “συνένοχοι” στη δολοφονία του Ρώσου αντιστράτηγου Ιγκόρ Κιρίλοφ στη Μόσχα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η Ουκρανία, λόγω της έλλειψης κριτικής εκ μέρους τους για επιχειρήσεις αυτού του είδους που διεξάγει το Κίεβο.
“Όλοι όσοι επικροτούν αυτές τις επιθέσεις ή τις αποσιωπούν σκόπιμα είναι συνένοχοι”, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, κατηγορώντας τους συμμάχους του Κιέβου ότι “εγκρίνουν τα εγκλήματα πολέμου”.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Πουλά στην Κίνα μερίδια που διαθέτει σε ορισμένα κοιτάσματα ουρανίου του Καζακστάν\
Ουκρανία: Η υπηρεσία ασφαλείας σκότωσε τον επικεφαλής πυρηνικής προστασίας της Ρωσίας
Ρωσία: Νεκρός και ο βοηθός του Κιρίλοφ από το «χτύπημα» της SBU στην Μόσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες διαδηλώσεις στην Ιταλία: Συγκρούσεις στη Ρώμη, διαδηλώτες μπήκαν στο Κολοσσαίο
- Ουκρανία: 3 νεκροί από ρωσικοί επίθεση σε πολυκατοικία
- Ισραήλ: Η κεντρική τράπεζα απορρίπτει την πρόταση Νετανιάχου για παράκαμψη των κυρώσεων μέσω κρυπτονομισμάτων
- Γαλλία: Επανεξελέγη πρόεδρος της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης ο Ζορντάν Μπαρντελά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.