ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ινδία: Η κυβέρνηση «μπλόκαρε» προσωρινά το internet στα κινητά των φοιτητών που διαμαρτύρονται στο Νέο Δελχί
Η επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας Ιβέτ Κούπερ τόνισε σήμερα στον ιρανό ΥΠΕΞ ότι η κυβέρνησή του πρέπει να σταματήσει αμέσως τη χρήση βίας κατά διαδηλωτών στο Ιράν.
“Η δολοφονία και η βάναυση καταστολή ειρηνικών διαδηλωτών στο Ιράν προκαλούν αποτροπιασμό”, αναφέρει η Κούπερ σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
“Μίλησα με τον υπουργό Εξωτερικών (του Ιράν) Αραγτσί και του είπα ευθέως: η ιρανική κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει αμέσως τη χρήση βίας, να σεβαστεί τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, και να διαφυλάξει την ασφάλεια των βρετανών πολιτών”.
Διαβάστε επίσης
Νέα Υόρκη: Σε απεργία σχεδόν 15.000 νοσηλευτές για τις συνθήκες εργασίας
Λευκός Οίκος: Την Πέμπτη η συνάντηση Τραμπ με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Ματσάδο
Νίκος Δένδιας: Τιμητική απονομή στον Νικόλαο Κοσμάτο για τη δωρεά στη Σχολή Ευελπίδων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Στόχος 1.000 drones την ημέρα κατά της Ρωσίας
- Λαρς Κλινγκμπάιλ (ΥΠΟΙΚ Γερμανίας): Ο Τραμπ πρέπει να τερματίσει τον «ανεύθυνο» πόλεμο με το Ιράν
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος πέρασαν οι δείκτες – Πιέσεις στους ημιαγωγούς από την κατοχύρωση κερδών στην Nvidia
- Ο χρυσός βυθίζεται μετά τις δηλώσεις Γουόρς για την πορεία του πληθωρισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.