ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο ουκρανικό εργοστάσιο παραγωγής μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων άρχισε να λειτουργεί στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ουκρανίας Βάλερι Ζαλούζνι.
«Η Ουκρανία διεξάγει ένα πόλεμο εν μέσω διαρκών πυραυλικών πληγμάτων, καταστροφής υποδομών και απειλών εναντίον εγκαταστάσεων παραγωγής. Ως εκ τούτου, η έναρξη της παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια βαθιά στρατηγική λογική», δήλωσε ο Ζαλούζνι μέσω του Telegram.
«Αυτό δεν μεταθέτει το κέντρο βάρους μακριά από την Ουκρανία. Πρόκειται για επέκταση των κοινών ικανοτήτων μας και για τη δημιουργία μιας δεύτερης γραμμής άμυνας που εγγυάται τη συνέχεια της παραγωγής», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΑΑΤ: Ενεργοποιούνται και ιδιώτες γιατροί για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα είναι εταίρος μας στο όραμα της αμερικανικής ναυτιλιακής υπεροχής
- Γκίκας Χαρδούβελης (ΕΤΕ): Το μέλλον για τις τράπεζες είναι ψηφιακό – Ανάγκη για αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο
- ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Σπύρος Κροκίδης
- Χρηματιστήριο: Λίγο πριν τα 15 η ΕΤΕ, τα 9 η ΠΕΙΡ και τα 4 η ΕΥΡΩΒ, νέο ράλι στην ΜΟΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.