ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δυνατή» θεωρεί το Λονδίνο πως παραμένει η πιθανότητα συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις σχέσεις της Βρετανίας με την Ένωση μετά την ημερομηνία ολοκλήρωσης του Brexit, στο τέλος της χρονιάς, παρά την έλλειψη χρόνου για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με τον Βρετανό διαπραγματευτή Ντέιβιντ Φροστ, παρά τις αποκλίσεις που συνεχίζουν να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων, η συμφωνία «παραμένει δυνατή». Ωστόσο, όπως προειδοποίησε, ο όποιος συμβιβασμός οφείλει να «σέβεται απολύτως την κυριαρχία» της Βρετανίας.
«Είναι αργά, αλλά μια συμφωνία παραμένει δυνατή και θέλω να συνεχίσω τις συνομιλίες έως ότου γίνει σαφές ότι δεν είναι πλέον δυνατή. Αλλά για να είναι μια συμφωνία δυνατή, πρέπει να σέβεται απολύτως την κυριαρχία του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Βρετανός διαπραγματευτής.
Ο Ντέιβιντ Φροστ θα έχει νέες συνομιλίες αυτό το Σαββατοκύριακο για το ζήτημα με τον Ευρωπαίο ομόλογό του Μισέλ Μπαρνιέ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δυάδα από το Champions League
- AKTAIA: 15 χρόνια μετά χωρίς νέο χωροταξικό πλαίσιο και με τις ίδιες συγκρούσεις συμφερόντων
- Η ειρωνική αντίδραση του Μασκ στο αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ – «Τα διαστημικά μου λέιζερ δεν δούλεψαν αυτή τη φορά»
- Ακίνητα: Από 500.000 έως πάνω από 10 εκατ. ευρώ οι μονοκατοικίες στην Κηφισιά – Οι τιμές ανά περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.