ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ κάλεσε σήμερα το Ιράν «να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» μετά τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης.
«Δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στο Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν μέτρα για να αμβλύνουν αυτή την απειλή», δήλωσε ο Στάρμερ μέσω του X, υπογραμμίζοντας πως «η σταθερότητα στην περιοχή αποτελεί προτεραιότητα».
«Καλούμε το Ιράν να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρει μια διπλωματική λύση για να μπει τέλος σ’ αυτή την κρίση», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΕΞ Ιράν: Τα σημερινά γεγονότα θα έχουν αιώνιες συνέπειες
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TÜV NORD Ελλάδας: Δυναμική παρέμβαση για το μέλλον των κατασκευών και τον ρόλο της ανεξάρτητης διασφάλισης
- Στέφανος Γκίκας προς τη βοηθό του Ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ: «Η Ελλάδα ακολουθεί μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο»
- Δένδιας: Ορθώς προτάξαμε την αγορά των F-35
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν θέλει να συζητήσει το θέμα της απειλής να καταρρίπτονται ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ευρώπης
