ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση της Βρετανίας διαβεβαίωσε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της είναι έτοιμες να προστατεύσουν τη χώρα σε περίπτωση που δεχθεί οποιαδήποτε επίθεση, αφότου οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν διατύπωσαν απειλές σχετικά με τη χρήση βρετανικών βάσεων από αμερικανικά βομβαρδιστικά για επιθέσεις εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
«Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι έτοιμες να διατηρήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο ασφαλές σε κάθε είδους επίθεση, είτε στο έδαφός μας είτε από το εξωτερικό. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο να αμυνθεί 24/7», δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έκανε λόγο για μια «πολυεπίπεδη προσέγγιση στην αντιαεροπορική-αντιπυραυλική άμυνα» σε «στενή συνεργασία με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ».
Διαβάστε επίσης
Καλύφθηκαν πλήρως όλες οι προκηρυχθείσες θέσεις στις παραγωγικές σχολές του Στρατού Ξηράς
Ουκρανία: Ναυτιλιακές εταιρείες αποφεύγουν τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 100 δολάρια το βαρέλι το Brent μετά τις επιθέσεις των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα
- Οι «Magnificent Seven» χάνουν 767 δισ. δολάρια, καθώς οι αμφιβολίες για την τεχνητή νοημοσύνη πλήττουν τις τεχνολογικές μετοχές
- Γερμανία: Αποσύρει δύο πολεμικά πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα
- Κύπρος: Eni και Total κοντά στην έγκριση έργου φυσικού αερίου στο κοίτασμα Κρόνος για τον εφοδιασμό της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.