ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ταξιδεύει για την Άγκυρα, ανακοίνωσε την Τρίτη το απόγευμα η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Τουρκία, ενόψει πιθανών συνομιλιών με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη.
Νωρίτερα σήμερα, ο Ζελένσκι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο ότι θα συναντηθεί πρώτα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα για συνομιλίες και θα κατευθυνθεί στην Κωνσταντινούπολη αν ο Πούτιν θα είναι εκεί παρών για συνομιλίες.
Διαβάστε επίσης:
Κέλογκ: Ο Τραμπ θα παραστεί στην Κωνσταντινούπολη μόνο αν παραστεί και ο Πούτιν
Τραμπ: Συμφώνησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Συρίας στη Σαουδική Αραβία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.