ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κίνδυνος μιας εισβολής στην Ουκρανία από τη Ρωσία είναι «πολύ υψηλός» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προτού αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για μια επίσκεψη μερικών ωρών στο Οχάιο (βόρειες ΗΠΑ).
Ο Τζο Μπάιντεν είπε πως υπάρχουν «κάθε είδους ενδείξεις ότι ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ουκρανία» και πως δεν σχεδιάζει να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν.
Σύμφωνα με την ρεπόρτερ του CNN, Νατάσα Μπέρτραντ, ο Μπάιντεν φέρεται να είπε για την εισβολή πως «αισθάνομαι ότι θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες».
Η Ουάσινγκτον πολλαπλασιάζει τις προειδοποιήσεις και διαβεβαιώνει πως η Ρωσία, μακράν του να έχει αποσύρει στρατεύματα από τα σύνορα με την Ουκρανία όπως έχει υποσχεθεί, εξακολουθεί, αντίθετα, να ενισχύει τον μηχανισμό της.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Καμία εισβολή στην Ουκρανία δεν υπάρχει ούτε σχεδιάζεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SpaceX: Επένδυση-μαμούθ έως $119 δισ. για παραγωγή AI τσιπ σε συνεργασία με την Tesla
- ΔΕΗ: Καλπάζει η μετοχή στα 18,80
- Κομισιόν: Το σχέδιο της για την καταπολέμηση της φτώχειας με στόχευση στη στεγαστική κρίση
- Κωνσταντοπούλου για υποκλοπές: Να κληθεί ο Τζαβέλλας και ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.