ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να συνεχισθεί η εντατική βοήθεια προς το Κίεβο για την άμυνά του και ότι μια διαρκής ειρήνη απαιτεί ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα, μετά τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα μεταξύ των ηγετών.
«Είναι αναγκαίο να συνεχίσουμε την άσκηση πιέσεων προς την Ρωσία με στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη» δήλωσε ο Φιάλα στην Πράγα, μετά τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν τόσο μέσω τηλεδιάσκεψης όσο και στο Παρίσι μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στην «συμμαχία των προθύμων».
Διαβάστε επίσης:
Τσιάρας: Ολοκληρώθηκε το έργο του Νέστου στην Ξάνθη ύψους 220 εκατ. ευρώ
Δήμος Αθηναίων: Παραχωρεί το Κτίριο του Παλαιού Εθνικού Τυπογραφείου στο ΣτΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μογκερίνι: Παραιτήθηκε από πρύτανης του Κολλεγίου της Ευρώπης μετά την έρευνα για απάτη – Αποσύρεται και ο Σαννίνο
- Τροχαίο στη Λούτσα: Στη φυλακή οδηγείται ο 29χρονος οδηγός – Τι είπε στην απολογία του
- Τσίπρας: Μετά το Παλλάς πήγε για κρασάκι στο ίδιο wine bar με την Κωνσταντοπούλου (βίντεο)
- «Σπασμένη» σε 7 μητρώα η δημόσια περιουσία μέχρι σήμερα – Πως ο Πιερρακάκης βάζει τάξη σε σχολάζουσες κληρονομιές και αδρανή ιδρύματα