ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκία: Σφοδρή επίθεση Οζέλ σε Ερντογάν και Φιντάν – Η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου γίνεται αποδεκτή, η δική μας με τη Λιβύη όχι
Η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύμφωνα με τη Yenisafak, ο κ. Τσαβούσογλου έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης της Τρίπολης της Λιβύης, Φαγιέζ αλ Σάρατζ στη Ντόχα του Κατάρ.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Τούρκος ΥΠΕΞ έκανε γνωστό ότι αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συμφωνία για τον καθορισμό των θαλασσίων συνόρων των δύο χωρών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέβιν Γουόρς: Η Fed περιορίζει τις συνεδριάσεις για τα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης
- Αποκλειστικό: Βίντεο και φωτό από το πλοίο Contship Jet του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα που χτυπήθηκε στη Βουλγαρία
- Ισραήλ: Χωρίς πλειοψηφία, αλλά με προβάδισμα ο Νετανιάχου – Δυσκολεύει η ανατροπή του
- Politico: Η ΕΕ εγκαταλείπει την πρόταση να δοθεί στον Καναδά η ιδιότητα του «συνδεδεμένου μέλους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.