ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ατύχημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ στο Ιράν που σημειώθηκε σήμερα ήταν αποτέλεσμα «τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ατομικής ενέργειας της χώρας Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
Ο Σαλεχί είπε πως η διεθνής κοινότητα και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA) πρέπει να ασχοληθούν με την πυρηνική τρομοκρατία, όπως την αποκάλεσε, και πρόσθεσε πως το Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει δράση εναντίον των δραστών, ανέφερε η κρατική τηλεόραση.
Το Ιράν ανακοίνωσε νωρίτερα πως ένα πρόβλημα με το ηλεκτρικό δίκτυο διανομής στις εγκαταστάσεις της Νατάνζ προκάλεσε το συμβάν.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Η Τεχεράνη ενεργοποίησε εξοπλισμό εμπλουτισμού ουρανίου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.