ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ατύχημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ στο Ιράν που σημειώθηκε σήμερα ήταν αποτέλεσμα «τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ατομικής ενέργειας της χώρας Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
Ο Σαλεχί είπε πως η διεθνής κοινότητα και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA) πρέπει να ασχοληθούν με την πυρηνική τρομοκρατία, όπως την αποκάλεσε, και πρόσθεσε πως το Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει δράση εναντίον των δραστών, ανέφερε η κρατική τηλεόραση.
Το Ιράν ανακοίνωσε νωρίτερα πως ένα πρόβλημα με το ηλεκτρικό δίκτυο διανομής στις εγκαταστάσεις της Νατάνζ προκάλεσε το συμβάν.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Η Τεχεράνη ενεργοποίησε εξοπλισμό εμπλουτισμού ουρανίου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδικό δεξαμενόπλοιο φορτωμένο με LPG διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ
- Berkshire Hathaway: Θρίαμβος για τον Greg Abel στο α’ τρίμηνο – Ρεκόρ ρευστότητας και υπερδιπλασιασμός καθαρών κερδών
- Συλλήψεις για τον βανδαλισμό στο Εφετείο Αθηνών – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις γυναίκες
- ΟΠΕΚ: Αύξηση παραγωγής από τον Ιούνιο παρά την αποχώρηση των ΗΑΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.