ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αποπομπή του υπουργού Άμυνας Μαρκ Έσπερ από το κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε με μια ανάρτησή του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.
Την θέση του Έσπερ στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αναλαμβάνει ο Κρίστοφερ Μίλερ, ο οποίος ήταν Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής.
To tweet του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται λίγη ώρα μετά τις διαβεβαιώσεις εκπρόσωπου του Έσπερ, ο οποίος διέψευδε πως ο πρώην υπουργός Άμυνας επρόκειτο να παραιτηθεί, την ώρα που Αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδιδαν ότι ο Τραμπ σκεφτόταν να τον αντικαταστήσει άμεσα.
Σύμφωνα με τα Αμερικανική ΜΜΕ, ο Ντόναλντ Τραμπ σκεφτόταν να «τιμωρήσει» τον Έσπερ για την άρνησή του να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις απέναντι στους διαδηλωτές για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, πρωτοβουλία που θα αναλάμβανε μετά τις εκλογές.
…Chris will do a GREAT job! Mark Esper has been terminated. I would like to thank him for his service.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100
- Δημοσκόπηση ALCO: Μισή μονάδα πάνω η ΝΔ στο 23,3% στην πρόθεση ψήφου, με 14,2% η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, στο 10,3% ΠΑΣΟΚ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.