ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε σήμερα ένα διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται σε τρανσέξουαλ αθλήτριες να μετέχουν σε γυναικείες αθλητικές διοργανώσεις.
«Με το διάταγμα αυτό τερματίζεται ο πόλεμος εναντίον του γυναικείου αθλητισμού», υποσχέθηκε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, υπογράφοντας το κείμενο, υπό τα χειροκροτήματα πολλών δεκάδων αθλητριών.
Διαβάστε επίσης
Σιάτλ: Αεροσκάφος της Japan Airlines χτύπησε αεροπλάνο της Delta Air Lines
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο «είναι έτοιμο να εξετάσει όλες τις επιλογές» για τη Γάζα, λέει ο υπουργός Άμυνας
Wall Street: Η Nvidia και η πτώση των αποδόσεων των ομολόγων έσωσαν τις τεχνολογικές μετοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ξεσκεπάσουμε όλους τους επιτήδειους»
- Saudi Aramco: Άλμα 9% στα κέρδη του γ΄ τριμήνου λόγω της ανόδου του πετρελαίου – Στα 31,2 δισ. δολάρια
- F1 Ferrari: «Θέμα σεβασμού» θέτει ο Βασέρ
- Alter Ego Media: TP ICAP Sets €8.30 Price Target with a “Buy” Rating
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.