ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Έντονη τηλεφωνική συνομιλία» είχαν σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, την προηγούμενη εβδομάδα για το Ιράν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναπαράγουν και οι Times of Israel, η συνομιλία χαρακτηρίστηκε από έντονες διαφωνίες, με τον Τραμπ να λέει στον Νετανιάχου: «Θέλω μια διπλωματική λύση με τους Ιρανούς. Πιστεύω στην ικανότητά μου να καταλήξω σε μια καλή συμφωνία».
Κατά την ίδια πηγή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε το ενδιαφέρον του για μια συμφωνία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο πλευρών.
Από την πλευρά του, πάντως, το γραφείο του Νετανιάχου αρνήθηκε ότι επρόκειτο για «τεταμένη συνομιλία» με τον Τραμπ.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, μετά το τηλεφώνημα Τραμπ-Νετανιάχου, το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργό σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες «συμφώνησαν στην ανάγκη να διασφαλιστεί ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα».
Διαβάστε επίσης
Βόρεια Κορέα: «Εξαιρετικά επικίνδυνη» απειλή ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ
Κίνα: Εκτόξευση των βιομηχανικών κερδών και ισχυρή αντίσταση στους δασμούς των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.