Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε σήμερα να μετονομαστούν τα Στενά του Ορμούζ σε “Στενά Τραμπ”, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή διατάγματος για την αλλαγή της ονομασίας της “λίμνης Οντάριο”, που βρίσκεται στα σύνορα με τον Καναδά, σε “λίμνη Αμερική”.

“Τώρα που τα έχουμε υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών, μήπως θα πρέπει να ξαναβαπτίσουμε τα Στενά του Ορμούζ σε ‘Στενά Τραμπ’; ” (…), έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social, τη δική του πλατφόρμα.

1

Η Τεχεράνη έχει κλείσει αυτό το στρατηγικής σημασίας θαλάσσιο πέρασμα από τότε που άρχισε ο πόλεμος, ο οποίος ξέσπασε στις 28 Φεβρουαρίου με τα πλήγματα του Ισραήλ και των ΗΠΑ κατά του Ιράν.

Διαβάστε επίσης

Μάρκο Ρούμπιο: «Διαδικαστική» η επίσκεψη του διευθυντή της CIA στη Μόσχα ήταν

Αναταραχή στο Πεντάγωνο: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του αμερικανικού Στρατού μετά τη σύγκρουση με Χέγκσεθ

ΗΠΑ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις – Νέο άλμα στις τιμές της ενέργειας