ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην 22η Έκτακτη Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), σάρωσε ο Οζγκιούρ Οζέλ και επανεξελέγη για τρίτη φορά σε δύο χρόνια πρόεδρος του κόμματος, κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των συνέδρων.
Από τους 917 ψήφους, οι 835 ήταν υπέρ του, βυθίζοντας κάθε αμφιβολία για την ηγεσία του η οποία αμφισβητείται διά της δικαστικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη εναντίον του.
Ο κόσμος τον αποθέωνε με συνθήματα και χειροκροτήματα, την ώρα που παλιοί ηγέτες όπως ο Hikmet Çetin και ο Murat Karayalçın ήταν παρόντες.
Αντίθετα, ο πρώην πρόεδρος Kemal Kılıçdaroğlu απουσίαζε, προκαλώντας σχόλια και ψιθύρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλαμαριά: Συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι για την αρπαγή 22χρονου
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο
- Λίβανος: Νεκροί 3 δημοσιογράφοι σε ισραηλινή επιδρομή – Για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου» μιλά ο Ζοζέφ Αούν
- Χερσόνησος Ηρακλείου: Συνελήφθη 30χρονος για αρπαγή ανήλικης από την Αττική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.