ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις της χώρας «εξουδετέρωσαν» επτά μέλη του PKK σε επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ.
«Οι επιχειρήσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης», ανέφερε το υπουργείο στο Twitter.
Όπως αναφέρει τo Reuters, πρόκειται για επιχείρηση στο πλαίσιο των αεροπορικών επιδρομών που πραγματοποιεί η Τουρκία στο βόρειο Ιράκ το τελευταίο διάστημα. Επιχειρήσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει οργή στην κυβέρνηση του Ιράκ.
Το PKK, το οποίο στην Τουρκία χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση, ξεκίνησε μια εξέγερση κατά του τουρκικού κράτους το 1984 και περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη σύγκρουση.
Διαβάστε επίσης:
Λιβύη: Ανταλλαγή πυρών και εκρήξεις στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια της νύχτας
Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Προχωράει σε χαλάρωση των συναλλαγματικών περιορισμών
Παναγιωτόπουλος για την αναγόρευση του Μενέντεζ: «Πραγματικός φίλο του Ελληνισμού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Πειραιώς, Πλαστικά Θράκης, Profile
- Αναστάσης Παπαληγούρας: Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ σε ηλικία 78 ετών
- Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό στο Σύνταγμα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Έκλεισε ο σταθμός για τη Γραμμή 2
- All in με 10 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή της χρονιάς έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.