ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θόλος του Αχιλλέα»: Οι δύσκολες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για το κρίσιμο «25%» από τις ελληνικές εταιρείες
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Συζητήσαμε για την κατάσταση στο Σουδάν. Επισήμανα το έντονο ενδιαφέρον της Ελλάδας για τις εξελίξεις στη χώρα, στο πλαίσιο και της παρουσίας της ελληνικής ομογένειας και της ανάγκης παροχής αρωγής προς αυτήν» αναφέρει ο Ν. Δένδιας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπό το φως των ανωτέρω, συζητήθηκαν επίσης, η πιθανή συνεργασία σε ενδεχόμενη επιχείρηση απεγκλωβισμού, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων ομογενών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, η ανάγκη άμεσης ανακωχής, η τήρηση αρχής μη ανάμειξης τρίτων στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε στρατεύματα στην πόλη Αβντίιφκα στην ανατολική Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fourlis: Πού οφείλονται οι ζημιές – Οι ενστάσεις των αναλυτών και οι προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται
- EuroLeague Final-4 2026: Το χορηγικό «χρυσάφι» της Αθήνας, οι πολυεθνικές και το νέο εμπορικό μοντέλο της διοργάνωσης
- Το ξεπούλημα των ομολόγων και το τέλος μιας παλιάς βεβαιότητας
- Πρεμιέρα για το κόμμα Καρυστιανού – Οι συγκρούσεις και τα πρόσωπα πίσω από το νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.