ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταγιάνι: H απουσία μας από το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα θα σήμαινε ακύρωση της δουλειάς που κάναμε
«Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μέρος, με τους στρατιώτες μας, σε αποστολή ειρήνης και ασφάλειας και με τις επιχειρήσεις μας να ανοικοδομήσουμε τη Γάζα, αρχίζοντας από τα σχολεία και τα νοσοκομεία», έγραψε στο Χ ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάρκο Ρούμπιο.
«Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται με πεποίθηση στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών, των Ευρωπαίων εταίρων και της περιοχής, για να συμβάλει στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών σταθερότητας. Η Ιταλία θα συνεχίσει την ανθρωπιστική της προσπάθεια, για την παροχή βοήθειας στον παλαιστινιακό λαό και θα εργαστεί για να εγγυηθεί την ασφάλεια του Ισραήλ», πρόσθεσε ο Ταγιάνι.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ μετά τις σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
Τσουκαλάς: Έχουμε μια χιονοστιβάδα σκανδάλων με την υπογραφή Μητσοτάκη
Θεοδωρικάκος: Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή, με τη συμμετοχή και τη συνοχή της κοινωνίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του
- Al Arabiya: Παραμένουν στο Ισλαμαμπάντ Γουίτκοφ και Κούσνερ για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Η Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός
- Τραγωδία στον Βόλο τα ξημερώματα του Πάσχα: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.