ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
«Η αποχώρηση της Ρωσίας από τη Χερσώνα καταδεικνύει το απίστευτο θάρρος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Αλλά δείχνει επίσης τη σημασία της συνεχούς υποστήριξής μας προς την Ουκρανία», δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Ο Γ. Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τη Ρωσία. «Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις διατηρούν σημαντικές δυνατότητες καθώς και μεγάλο αριθμό στρατευμάτων. Η Ρωσία έχει επιδείξει την προθυμία να υποστεί σημαντικές απώλειες. Έχει επίσης επιδείξει ακραία βαρβαρότητα. Όλοι έχουμε δει τις φρικιαστικές σκηνές από τα απελευθερωμένα εδάφη καθώς και τις αδιάκριτες επιθέσεις σε αμάχους και κρίσιμες υποδομές», ανέφερε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, προσθέτοντας ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι». Ανέφερε, τέλος, ότι στόχος του Πούτιν είναι να αφήσει την Ουκρανία στο κρύο και στο σκοτάδι αυτόν τον χειμώνα.
Διαβάστε επίσης
Ξεκίνησαν μυστικές συνομιλίες Αμερικανών και Ρώσων
Νέο Υπουργείο Ενέργειας συστήνει ο Όρμπαν
Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνάντηση Τζο Μπάιντεν-Σι Τζινπίνγκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας παίρνει την έδρα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου μετά την διαγραφή του
- Alpha Bank: Αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού
- CVC: Αντλεί 3,7 δισ. ευρώ για το Global Sport Group – Αποτίμηση 7 δισ. ευρώ για το χαρτοφυλάκιο αθλητικών επενδύσεων
- Τα έσοδα της DP World ανήλθαν σε 24,4 δισ. δολάρια και τα κέρδη 1,96 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 32,2%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.