ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς Θεοχάρης Λαλάκος, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χειμάρρας, Διονύση-Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση.
Ο Γενικός Γραμματέας, θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και των συνθηκών κρατήσεώς τους, ενώ σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.
Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικών οδηγιών του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί με τους ανωτέρω.
Η Ελληνίδα Πρέσβυς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις οικογένειες και τους δικηγόρους τους.
Διαβάστε επίσης:
Όλα τα ονόματα: Αυτοί είναι οι βουλευτές ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που προηγούνται στον νομό Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Βυθίστηκε κάτω από τα $4.000 λόγω πληθωρισμού και τεχνολογίας
- Ντόναλντ Τραμπ: «Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει σύντομα»
- Μιχαηλίδου: Η καμπάνια στο Μετρό δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο
- Επιχειρηματικά Πάρκα: Απλουστεύεται η διαδικασία υπαγωγής στο νέο θεσμικό πλαίσιο – Η απόφαση του ΥΠΑΝ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.