ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αμερικανικό Πεντάγωνο παροτρύνει την Ιαπωνία και την Αυστραλία να ξεκαθαρίσουν το ρόλο, τον οποίο θα έχουν στην περίπτωση που οι ΗΠΑ και η Κίνα κληθούν να πολεμήσουν για την Ταϊβάν, ανέφεραν σήμερα οι Financial Times.
Ο Έλμπριτζ Κόλμπι, ο Αμερικανός υφυπουργός αρμόδιος για την Πολιτική Άμυνας έχει ασκήσει πιέσεις για το παραπάνω ζήτημα στη διάρκεια των πρόσφατων συνομιλιών του με αμυντικούς αξιωματούχους από τις δύο χώρες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα που επικαλείται πηγές που έχουν λάβει γνώση για τις συζητήσεις.
Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει άμεσα στην αναφορά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Χόλιγουντ: Η Legendary Entertainment του «Dune» εξετάζει την εξαγορά της Lionsgate Studios
Συνελήφθη 42χρονος γνωστός TikToker για εκβιασμό μεταφορικών εταιρειών
Πούτιν: Παροτρύνει την Τεχεράνη να δεχτεί μία συμφωνία «μηδενικού εμπλουτισμού» με τις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τριμερής συνεργασία Lloyd’s Register, Clean Energy Carriers Corp και Samsung για πλωτά data centers
- Τραμπ: Ο Χαμενεΐ εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις και συμφώνησε να μην αναπτύξει πυρηνικό όπλο – Πιθανή μία συνάντηση
- Σεμίραμις Παληού: Η HELMEPA θα εγκατασταθεί σε χώρο που παραχωρεί ο ΟΛΠ – Θα λειτουργήσει διαδραστικός χώρος για παιδιά και μεγάλους
- Καλομοίρα: Το δώρο που έλαβε από την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.