ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σουηδία και το Ιράν προχώρησαν σήμερα σε μία ανταλλαγή κρατουμένων, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.
Η Σουηδία απελευθέρωσε ένα πρώην αξιωματούχο του Ιράν που ήταν καταδικασμένος για το ρόλο του σε μία μαζική εκτέλεση στη δεκαετία του 1980, ενώ το Ιράν απελευθέρωσε δύο Σουηδούς που κρατούνταν στις φυλακές του.
Το Ομάν είχε ενεργό διαμεσολάβηση στην εκατέρωθεν απελευθέρωση των κρατουμένων, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του, το υπουργείο των Εξωτερικών του.
“Οι προσπάθειες του Ομάν είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στην αμοιβαία απελευθέρωση των κρατουμένων, καθώς αυτοί μεταφέρθηκαν από την Τεχεράνη και από τη Στοκχόλμη”, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη:Σε εξέλιξη κατάσβεση πυρκαγιάς στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ζωντανός ο 22χρονος που αγνοούνταν στην Επανομή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντόπουλος: «Η Ελλάδα είναι μια ιστορία ευκαιριών και ανάπτυξης» – Επιστρέφει στον διεθνή επενδυτικό χάρτη το ελληνικό Χρηματιστήριο
- Νέα επιδείνωση του καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες σε Δωδεκάνησα και Κρήτη, στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί
- Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να τελειώσει «πολύ σύντομα, πιθανώς αμέσως μετά τις ενδιάμεσες εκλογές»
- Εφορία: 4+1 «παράθυρα» για κούρεμα προστίμων έως 50%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.