ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε την Τετάρτη ότι η Ρωσία δεν μπορεί πλέον να κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία στο πεδίο της μάχης.
Μιλώντας στη Διάσκεψη του Βερολίνου για την Ασφάλεια, ο Σολτς δήλωσε επίσης ότι η Γερμανία λαμβάνει σοβαρά στα υπόψη της την πυρηνική ρητορική της Ρωσίας, αλλά δεν θα πτοηθεί από αυτήν.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Μικρή υποχώρηση στις κενές θέσεις εργασίας τον Οκτώβριο
Λαβρόφ: Η στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων πρέπει να αποφευχθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.