ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάντεφουλ: Καλεί το Ιράν να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ – «Οι Ευρωπαίοι έχουν ισχυρή θέση σε αυτή την κρίση»
Η Γερμανία ενδιαφέρεται να επεκτείνει το εμπόριο με το Καζακστάν, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το εμπόριο αυτό δεν χρησιμοποιείται για την παράκαμψη των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κατά την επίσκεψή του στη χώρα της Κεντρικής Ασίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Τόσο ο Σολτς όσο και ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Τζομάρτ Τοκάγιεφ δήλωσαν ότι οι χώρες τους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του εμπορίου σε πετρέλαιο, σπάνιες γαίες, λίθιο και άλλες πρώτες ύλες.
Διαβάστε επίσης
ΣΕΒ: Ξεκίνησε το «Skills4Jobs» για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θράκη
MLS: Στις 17 Σεπτεμβρίου η επαναληπτική συνέλευση για τους ομολογιούχους
ΙΣΑ: Θα προχωρήσει σε πειθαρχικές διώξεις μελών του που εμπλέκονται στην απάτη του ΕΟΠΥΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κραυγή αγωνίας από τα μικρά συνεργεία για το Ψηφιακό Πελατολόγιο – Νέες κινητοποιήσεις από 1η Ιουλίου
- Ανάμεσα στην έρημο και το κύμα: Η Ximena Maldonado Sánchez ζωγραφίζει την αμοιβαιότητα του κόσμου
- Μελόνι: H χρήση των αμερικανικών βάσεων στην Ιταλία θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιo
- Απόφαση – καμπανάκι για τις τράπεζες: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε αγωγή διάρρηξης μεταβίβασης ακινήτων από πατέρα σε παιδιά
