ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σλοβακία μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 στην Ουκρανία, τώρα που το Κίεβο ζήτησε επισήμως να του δοθούν αεροπλάνα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Έντουαρντ Χέγκερ.
Ο υπουργός Άμυνας Γιαροσλάβ Ναντ εξήγησε ότι η Σλοβακία δεν χρειάζεται πλέον αυτά τα μαχητικά και θα μπορούσε είτε να τα πουλήσει είτε να τα δώσει στην Ουκρανία, την οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Ο Ναντ διευκρίνισε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.
Διαβάστε επίσης
Τζ. Πάιατ: Ζωτικής σημασίας η στήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ουκρανία
G7: Το ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό πετρέλαιο ανταποκρίνεται στους στόχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: «Ασυνήθιστη δραστηριότητα» στα σύνορα Ουκρανίας – Λευκορωσίας
- Ζάκυνθος: Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στον μόλο λόγω ισχυρών ανέμων (βίντεο)
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ανοίγουν πλήρως τον εναέριο χώρο τους για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
- Αλλαγή πλεύσης για τα σούπερ γιοτ: Αποφεύγουν Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο λόγω Ιράν -Ποια ευρωπαϊκά λιμάνια κερδίζουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.