ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σλοβακία μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 στην Ουκρανία, τώρα που το Κίεβο ζήτησε επισήμως να του δοθούν αεροπλάνα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Έντουαρντ Χέγκερ.
Ο υπουργός Άμυνας Γιαροσλάβ Ναντ εξήγησε ότι η Σλοβακία δεν χρειάζεται πλέον αυτά τα μαχητικά και θα μπορούσε είτε να τα πουλήσει είτε να τα δώσει στην Ουκρανία, την οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Ο Ναντ διευκρίνισε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.
Διαβάστε επίσης
Τζ. Πάιατ: Ζωτικής σημασίας η στήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ουκρανία
G7: Το ανώτατο όριο τιμής στο ρωσικό πετρέλαιο ανταποκρίνεται στους στόχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Η Starbucks εξετάζει την εξαγορά της Chipotle των 39 δισ. δολαρίων
- Ουκρανία: Χτύπησε το μεγαλύτερο διυλιστήριο στη Σιβηρία που προμήθευε με καύσιμα τον ρωσικό στρατό
- ΗΠΑ: Έρευνα σε Χάρβαρντ, Στάνφορντ, Γέιλ, MIΤ για τις βίζες προγραμμάτων ανταλλαγής ερευνητών
- Πιερρακάκης στο Eurogroup: Να προστατεύσουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που βιώνουν το κόστος της ενεργειακής κρίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.