ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας εξαπέλυσαν χθες Σάββατο πλήγματα εναντίον ανταρτών υποστηριζόμενων από την Τουρκία στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπιού, στη βόρεια Συρία, ανέφερε μη κυβερνητική οργάνωση.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι «ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν τρεις επιδρομές εναντίον θέσεων φιλοτουρκικών οργανώσεων ανταρτών στην περιοχή Μπασοφάν, νοτιοδυτικά της πόλης Αφρίν», στην επαρχία του Χαλεπιού.
Ρωσικά μαχητικά έπληξαν επίσης θέσεις των ανταρτών στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χάμα, πρόσθεσε η ΜΚΟ. Δεν έκανε λόγο για απώλειες.
Από το 2018, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και αντάρτες προσκείμενοι σε αυτές κατέχουν τομείς στο βόρειο τμήμα του Χαλεπιού, στο πλαίσιο επιχειρήσεων ευρείας κλίμακας της Άγκυρας εναντίον των κούρδων αυτονομιστών μαχητών στη Συρία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.