ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Μίλος Βούτσεβιτς πρόκειται να παραιτηθεί σήμερα Τρίτη, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο πηγές.
Η χώρα κλονίζεται από διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στην πρωτεύουσα της χώρας, το Βελιγράδι, οι οποίες διοργανώνονται από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.
Η τελευταία από τη σειρά των διαδηλώσεων διήρκεσε 24 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι φοιτητές και άλλοι πολίτες που έδειξαν τη στήριξή τους απέκλεισαν έναν από τους κύριους κυκλοφοριακούς κόμβους της πόλης.
Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν μετά την κατάρρευση της οροφής του σιδηροδρομικού σταθμού στην πόλη Νόβι Σαντ την 1η Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άνθρωποι και να τραυματιστούν σοβαρά δύο.
Οι φοιτητές απαίτησαν τη δημοσίευση της πλήρους τεκμηρίωσης σχετικά με την ανακατασκευή της οροφής του σιδηροδρομικού σταθμού και τα ονόματα όλων των υπευθύνων για το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Ντόναλντ Τραμπ: Διατάσσει να κατασκευαστεί αντιπυραυλική ασπίδα τύπου «Σιδηρούς Θόλος»
«Πόλεμος» ΓΣΕΕ – Υπουργείου Εργασίας για τον κατώτατο μισθό
Σπύρος Πολλάλης: «Το Κολλέγιο έγινε εμβληματικό σχολείο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται το ράλι στις αγορές – Νέα άνοδος για το πετρέλαιο
- ΑΑΔΕ: Στο «μικροσκόπιο» οι τουριστικές επιχειρήσεις ενόψει Δεκαπενταύγουστου – Πάνω από 225.000 καταγγελίες μέσω Appodixi
- Φωτιά στον Κουβαρά Αττικής: Μήνυμα από το 112 – Στη μάχη και τρία ελικόπτερα
- Ανασφάλιστα ΙΧ: Από «κόσκινο» με Τεχνητή Νοημοσύνη θα περάσουν οι ενστάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.