ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και γραμματέας της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε σήμερα στις συγκρούσεις της αστυνομίας με φοιτητές και μαθητές, στην Φλωρεντία και στην Πίζα, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Από τα επεισόδια, τραυματίσθηκαν δεκαοκτώ νέοι, έντεκα από τους οποίους είναι ανήλικοι.
Ο πρόεδρος της ιταλικής δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, αναφερόμενος στα γεγονότα αυτά, υπογράμμισε χθες ότι «το να χρησιμοποιεί , η αστυνομία, γκλοπ σε νέα παιδιά, σημαίνει αποτυχία» . Ο Σαλβίνι αρνήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ιταλού προέδρου, αλλά τόνισε ότι «δεν μπορεί να δεχτεί να κατηγορείται η ιταλική αστυνομία, σαν να πρόκειται για ένα σώμα σκαιών βασανιστών».
«Πρέπει να εξακριβωθεί αν έγινε ό,τι έπρεπε ή αν κάποιος υπερέβη τα όρια, διότι πρόκειται για άνδρες και γυναίκες, όχι για ρομπότ. Είναι απαράδεκτο, όμως, όλοι όσοι εγγυώνται την ασφάλεια και την δημοκρατία, να ωθούνται στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης. Κάτω τα χέρια από τις αστυνομικές μας δυνάμεις», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Μεταφορών.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Γ. Βασιλειάδης: Τα θέματα πρέπει να λυθούν καθαρά και άμεσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιλτιάδης Μαρινάκης: Στη λίστα των FΤ με τους κληρονόμους δισεκατομμυριούχων που χαράζουν τη δική τους πορεία
- «Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας»
- SpaceX: Η IPO που έγραψε ιστορία και η απότομη προσγείωση – Πόσο αξίζει τελικά η εταιρεία του Έλον Μασκ;
- GOAT με αριθμούς: Ο Μέσι κυνηγά επίδοση που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς σε Μουντιάλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.