ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του εξετάζει το ιταλικό σχέδιο για ειρήνευση στην Ουκρανία.
Ο Ρουντένκο πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα απαντήσει όταν αναλύσει επαρκώς την όλη αυτή ιταλική πρόταση.
Υπενθυμίζεται ότι το ιταλικό σχέδιο ειρήνευσης βασίζεται σε τέσσερα κύρια σημεία, με ιδιαίτερο βάρος στην κατάπαυση του πυρός, στην ουδετερότητα της Ουκρανίας και την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε καθεστώς αυτονομίας του Ντομπάς και της Κριμαίας και -τέλος- στην υπογραφή μιας νέας συμφωνίας για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης
Ρόμπερτ Χάμπεκ: Ο κόσμος κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το Υπ. Δικαιοσύνης διερευνά αμερικανικές τράπεζες για συναλλαγές που συνδέονται με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν
- ΑΔΜΗΕ: Στα 400 εκατ. ευρώ οι συνολικές προσφορές για το Ελληνικό book
- Μέχρι τις 29 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση για το FuelEU Maritime
- Π. Καπετανάκος (DIMAND): Από τα γραφεία στα ξενοδοχεία, πώς αλλάζει η διαχείριση των ακινήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.