ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις του απέκρουσαν προσπάθειες ουκρανικών επιθετικών ενεργειών, στις ανατολικές περιοχές του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ, αλλά και στη νότια περιοχή της Χερσώνας.
Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, οι ρωσικές δυνάμεις πρόλαβαν μία προσπάθεια διάσπασης της γραμμής άμυνας από τις ουκρανικές δυνάμεις, στην περιοχή της Χερσώνας και στους οικισμούς Πιατικάτκι, Σουχανόβ, Σαμπλουκίβκα και Μπέζβοντνε.
Το Reuters δεν στάθηκε δυνατό να προχωρήσει σε μία ανεξάρτητη εξακρίβωση των αναφορών για τις μάχες.
Διαβάστε επίσης
Στύλιος: Μετασχηματισμός της γεωργίας μέσα από την αξιοποίηση των τεχνολογιών
Ερντογάν: «Τώρα έχουμε τον Tayfun και αυτό είναι ένα μήνυμα… προς κάπου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Χωριάτικο»: Από τους φούρνους στα beach bars – Η δικογραφία για τις 433 επιχειρήσεις και τους «αχυρανθρώπους»
- Χρηματιστήριο: Εντολές αγορών στα auctions στις τράπεζες έφεραν τον δείκτη πάνω από τις 2.600, με CCHB στα 55,50 και με +4% η ΙΝΤΚΑ
- Ουκρανία: Κοινό τηλεφώνημα Στουμπ -Στέρε στον Πούτιν – Επιφυλάξεις στην Ευρώπη
- ΗΠΑ: Αυξήθηκαν σε υψηλό 5μήνου οι παραγγελίες διαρκών αγαθών τον Σεπτέμβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.