ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι στη διάρκεια της νύχτας έπληξαν τον τερματικό πετρελαϊκό σταθμό Ζουτόβσκαγια στη ρωσική περιφέρεια Βόλγκογκραντ. Μια δεξαμενή έχει τυλιχτεί στις φλόγες.
Ο τοπικός κυβερνήτης του Βόλγκογκραντ Αντρέι Μποχάροφ δήλωσε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι δεν έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής, αλλά ότι ενδέχεται να χρειαστεί να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που ζουν στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με το Reuters.
Η Ουκρανία έχει στοχεύσει τις ενεργειακές υποδομές της Ρωσίας τους τελευταίους μήνες με στόχο να περιορίσει τα έσοδα της Μόσχας από εξαγωγές πετρελαίου.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι η αεράμυνά της κατέρριψε 67 ουκρανικά drones τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Ζητά την επιβολή πλαφόν 10% στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών για ένα χρόνο
Ιράν: Πιθανό να εντείνει την καταστολή των μεγαλύτερων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων εδώ και χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Αποκαλύπτονται τα τάνκερ του σκιώδους στόλου μετά την σύλληψη του Μαδούρο
- Έλενα Ράπτη: Τα τελευταία δύο χρόνια δοκιμαστήκαμε με τον σύζυγό μου (video)
- Stoiximan: Νέα εποχή ανάπτυξης – Ξεπερνάει το 50% το μερίδιο αγοράς στο online gaming
- Richemont: Η λάμψη της Cartier έφερε ρεκόρ πωλήσεων στον όμιλο ειδών πολυτελείας