ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
Η Ρωσία θα εξάγει τρόφιμα και σιτηρά μόνο σε «φιλικές χώρες» με πληρωμές σε ρούβλια ή στο εθνικό συνάλλαγμά τους.
Αυτό μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο σημερινή δήλωση τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Ανοίγουν σήμερα ανθρωπιστικοί διάδρομοι σε Μαριούπολη και Μπερντιάνσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Στα υπό ανέγερση σχολεία μέσω ΣΔΙΤ ο Μητσοτάκης – «Επενδύουμε στη σχολική στέγη, η πόλη έχει αλλάξει»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Με ανάγκασαν να παραιτηθώ επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου, κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος του οργανισμού, Γρηγόρης Βάρρας
- ΔΝΤ για Ελλάδα: «Ψαλιδίζει» την ανάπτυξη στο 1,8% το 2026 – Ενεργειακό κόστος και γεωπολιτικοί κίνδυνοι βαραίνουν τις προοπτικές, «μαξιλάρι» τα ισχυρά δημόσια οικονομικά
- Τσικαλάκης (ΠΝΟ): Να παραμείνουν τα λεφτά του ΝΑΤ στις συστημικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.