ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Κίριλ Ντμίτριεφ, δήλωσε σήμερα ότι είχε “εποικοδομητικές” συνομιλίες με Αμερικανούς εκπροσώπους με σκοπό τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, στην Ελβετία.
“Οι συναντήσεις διεξάγονται με εποικοδομητικό τρόπο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι τώρα συνειδητοποιούν την ορθότητα της ρωσικής θέσης” για την ειρήνη στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ντμίτριεφ σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε κυρίως με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ.
Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μετά τον Δούκα επίθεση και από τον Γερουλάνο στον Ανδρουλάκη: Απαιτούνται άμεσες αλλαγές
Ντόναλντ Τραμπ: Μιλάμε με τη Ματσάδο, ίσως κάνουμε κάτι στη Βενεζουέλα μαζί της (live)
Γερμανία: Ξεπέρασαν τους 184.000 οι στρατιώτες σε ενεργό υπηρεσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βαριές απώλειες 2% για τον S&P 500, έσβησε τα κέρδη του 2026 υπό το βάρος των απειλών Τραμπ
- Πετρέλαιο: Νέα Άνοδος 1,5% για τις τιμές έφεραν οι γεωπολιτικές ανησυχίες
- Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους λόγω κακοκαιρίας
- Μηνύματα του 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία και Κορινθία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως αναγκαίες»