ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιράν: Οι δυσχερείς καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την πτώση του ελικοπτέρου του Εμπραχίμ Ραϊσί (τελικό πόρισμα έρευνας)
Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν του ότι υποκινεί «το χάος, τον τρόμο και την καταστροφή» στην Ισλαμική Δημοκρατία, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA, εν μέσω των διαδηλώσεων που έχουν συγκλονίσει τη χώρα τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.
«Ο Αμερικανός πρόεδρος, που επιτρέπει στον εαυτό του μέσω των σχολίων του να υποκινεί το χάος, τον τρόμο και την καταστροφή σε μια άλλη χώρα, θα πρέπει να θυμάται τα αιώνια λόγια του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ο οποίος αποκάλεσε την Αμερική ‘τον μεγάλο σατανά», δήλωσε ο Ραϊσί.
«Το Ιράν πρέπει να θέσει τέλος στη βία εναντίον των δικών του πολιτών επειδή απλά ασκούν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους», δήλωσε το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρίντριχ Μερτς: Πρώτα κατάπαυση πυρός και μετά συνομιλίες για την Ουκρανία
- Αλβανία: Άνετη νίκη του Ράμα δείχνει το exit-poll
- Ισραήλ: Καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν αμέσως
- Ο Λευκός Οίκος κάνει λόγο για «εμπορική συμφωνία με την Κίνα» – «Καλά νέα για τον κόσμο» λέει ο Κινέζος Αντιπρόεδρος
