Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Συνάντηση έχουν σήμερα το πρωί στο Μιλάνο Ιταλοί και Βέλγοι εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση Qatargate.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, είναι πιθανό να γίνει αναφορά στους έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που κατασχέθηκαν στην Ιταλία και οι οποίοι ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι, στην κόρη και την σύζυγό του, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον συνδικαλιστή Λούκα Βιζεντίνι.

1

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση οι εισαγγελείς αναμένεται εμβαθύνουν στη δραστηριότητα της φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι, της Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και φέρεται να συμμετείχε στο «ξέπλυμα» χρημάτων από το Κατάρ και το Μαρόκο.

Πρόκειται επίσης να παραδοθούν έγγραφα που κατασχέθηκαν κατά τις εφόδους στα σπίτια του Παντσέρι στην Ιταλία, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί κατά πόσον τα μέχρι τώρα στοιχεία δικαιολογούν την πραγματοποίηση αυτόνομης έρευνας στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

Στόλτενμπεργκ: Περιμένει από τους συμμάχους ότι θα αυξήσουν το στόχο για τις αμυντικές δαπάνες τους

ΗΠΑ: Συνεργασία της NASA με το Πεντάγωνο για την ανάπτυξη πυρονοκίνητου πυραύλου