ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφεση άσκησε ο Σβεν Μαρί, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, επί της απόφασης παράτασης της προφυλάκισης της από τις Βελγικές Αρχές.
Την κίνηση είχε προαναγγείλει η πλευρά της πρώην ευρωβουλευτού.
Όπως αναφέρει η Le Soir, ο Μαρί επιθυμεί η Εύα Καϊλή να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τον Αντόνιο Παντσέρι, τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» του Qatargate.
Ο Παντσέρι έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές για μειωμένη ποινή ώστε να δώσει στοιχεία για τους εμπλεκόμενους.
Διαβάστε επίσης
Σβεν Μαρί στη «Soir»: «Ο λόγος του Παντσέρι έγινε Ευαγγέλιο», δηλώνει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ: Η εταιρεία συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος
- Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε Ουκρανία και Μολδαβία
- Υπ. Εσωτερικών: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων
- Θεσσαλονίκη: Μια σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων – Εντοπίστηκαν πάνω από 100.000 τεμάχια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.