ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του είναι έτοιμη να βοηθήσει τις κινεζικές επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν τις δυτικές που εγκατέλειψαν τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα, ο Πούτιν είπε επίσης ότι έχει συζητήσει με τον Κινέζο ηγέτη το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου «Δύναμη της Σιβηρίας 2» που θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Κίνα.
Διαβάστε επίσης
Σι Τζινπίνγκ: Κίνα και Ρωσία πρέπει να προωθήσουν την οικονομική και εμπορική συνεργασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Δεν είναι ώρα για εκλογές, έχουμε πολλά και δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσουμε
- Μίλερ (ΕΚΤ): Πιθανή η αύξηση επιτοκίων τον Απρίλιο αν συνεχιστεί το ράλι του πετρελαίου
- Upskilling & Reskilling: Το νέο στοίχημα για τις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό
- AI Tools: Ο νέος «συνεργάτης» στο σύγχρονο workplace
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.