ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα συμφέροντα της στην Αρκτική, δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας σε κυβερνητική σύσκεψη.
Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η Βόρεια Θαλάσσια Διαδρομή -ένα ναυτικό πέρασμα μέσω της Αρκτικής- αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία εν μέσω παγκόσμιων αναταραχών, συμπεριλαμβανομένης της αστάθειας στη Μέση Ανατολή.
Στο μεταξύ, για τις αναταραχές στις υπηρεσίες παρόχων του ίντερνετ στη Ρωσία ήταν αναγκαίες για λόγους ασφαλείας.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι πρέπει παρόλα αυτά να διασφαλιστεί η λειτουργία σημαντικών υπηρεσιών διαδικτύου.
Οι αρχές είχαν διακόψει το mobile internet στη Μόσχα για περίπου τρεις εβδομάδες τον περασμένο μήνα ενώ συστηματικά το μπλοκάρουν οπουδήποτε, επικαλούμενες τον κίνδυνο των ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τα οποία το χρησιμοποιούν για να καθοδηγήσουν τις επιθέσεις.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), ο κύριος διάδοχος της σοβιετικής KGB, έχει την αρμοδιότητα για την εσωτερική ασφάλεια.
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Άθλια η λογική Ανδρουλάκη – Υβρίζει επειδή είναι χαμηλά στις δημοσκοπήσεις
Αγαπηδάκη: Πάνω από 6 εκατ. πολίτες έχουν κάνει προληπτικά εξετάσεις με το «Προλαμβάνω»
Τζιτζικώστας: Τα αεροπορικά καύσιμα επαρκούν μέχρι τις αρχές Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Β. Ψάλτης (Alpha Bank): Τα ESG «φρενάρουν» την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών τραπεζών
- Ίσραελ Κατς: Περιμένουμε το πράσινο φως από τις ΗΠΑ για να γυρίσουμε το Ιράν στην «Λίθινη Εποχή»
- Μεικτά πρόσημα για της Ευρωαγορές: Οριακές απώλειες σε Βρετανία και Γερμανία, κέρδη στη Γαλλία
- Καυγάς Πολάκη – Τσάφου στη Βουλή για ενέργεια και λιγνιτικές μονάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.